Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg hva seksualiteten min er?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hvet at jeg ikke er heterofil. Og jeg syntes jenter og gutter er søte. Jeg har aldri vært forelsket i en jente og jeg har aldri vært skikkelig forelska i en gutt. Men vær gang jeg er i nærheten av ett forhold så vil jeg ikke bli sammen med dem. Jeg vil ikke ha ett romantisk forhold med noen. Men jeg vil ikke være ensom heller for resten av livet . Og jeg vil gjøre de søte greiene som p dra på date og sånt. Men jeg vil ikke ha sels og skyssmiddel liksom. Og jeg vil prøve å ha sex en gang men det er ikke som om det er noe jeg lengter etter. Hvordan hvet jeg hva seksualtiteten min er? Og jeg lurer på om jeg er biseksuell og aseksuell samtidig men jeg hvet ikke om det er mulig. Hva er jeg? Er det noe galt med meg?

SVAR

Besvart 13.05.2020 13:43:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle