Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om peniser. Sex og jenters forhold til rumper og kjønnshår.Omskjær

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt på 15 år. 1, Hvorfor det mange gutter omskjæring penis? 2, Hvorfor er det penisen min veldig stiv på morgenen? 3, Er det vanlig analsex og oralsex? 4, Hvorfor det mange jenter vil ha stor rompe? 5, Hvorfor har vi hår i rundt penis og vagina?

SVAR

Besvart 20.05.2020 10:41:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Hva er analsex?

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle