Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre, er kommet i puberteten og vil ikke dusje med de andre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har kommet i puberteten nå..... og jeg er den som har kommet i puberteten av alle jentene på trinnet! Og før skiftet jeg med andre jenter i gymmen som gikk i klasen min men så så de på meg så rart fordi jeg var tidligere i puberteten enn de også vil jeg ikke dusje og skifte med de har dere noen forslag til hva jeg kan gjøre?? :) PS. Elsker dere

SVAR

Besvart 23.05.2020 20:35:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Flau? Se filmene

Det er ikke alt som passer å spørre om til enhver tid. Se videosnuttene som er filmet med skjult kamera, der grenser og intimsoner utfordres.

 

Les mer
account_circle