Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er jeg så lei meg og opplever at jeg ikke vet helt hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sykt lei meg. Det varierer mye, men det er så irriterende. Også klarer jeg ikke å snakke med noen heller. For jeg vet ikke hvordan jeg skal starte samtalen.... Jeg synes liksom det er kleint å snakke om/vise følelser. Og helt ærlig vet jeg ikke hva det er som plager meg heller. Det er så mye som surrer i hodet akkurat nå, og jeg får ikke kontroll på alt. Og ting som jeg hadde syntes var sykt gøy før, bryr jeg meg nesten ikke om nå lenger. Jeg vil ikke mer! Det var en god stund siden jeg hadde det sånn her sist. Jeg er stressa og vet ikke hvorfor. Vil bare at noen skal vise skikkelig sympati for meg på en måte. Så jeg føler meg verdsatt liksom. Vet det høres teit ut, men jeg vil bare ha en klem liksom.... Jeg har aldri følt at jeg ikke er god nokk noen gang før, men nå blir det bare mer og mer sånn. At du skal se bra ut, ha kjæreste, være populær. Ja du vet sånne ting.... Altså jeg har mange gode venner, og jeg elsker familien min. Så hvorfor kjer dette! Jeg vil bare være glad

SVAR

Besvart 05.06.2020 12:39:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle