Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke fått helt regelmessig mens enda, men ei uke ble den sonn 3 dager forsinka og gangen etter dær ble den 5 dager forsinka. Er det noe galt?

Jente 14 år
 

Spørsmål
hei! Jeg har ikke fått helt regelmessig mens enda, men ei uke ble den sonn 3 dager forsinka og gangen etter dær ble den 5 dager forsinka. Er det noe galt? Også Puppene mine har ikke vokst på 1 år! det er jeg nesten Helt sikker på. Og jeg var veldig småe pupper, de minste i klassen. hvorfor vokser de ikke jevnt med de andres?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er nok ikke galt med mensen. Det er normalt at mensen er uregelmessig de første tiden. Det er fint at du skriver opp og har oversikt over når du har mensen, da vil du etterhvert kunne beregne når du får mensen neste gang.

Du kan nok ikke gjøre noe for at pupper skal vokse. Du må nok smøre deg med tålmodighet. Det er ikke så morsomt å ha de minste, men heller ikke så morsomt å ha de største. Prøv å fokuser på det du er fornøyd med kroppen din. 

Legger under svaret artikkel du kan se på :-)


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mensen - sånn er det

Bind (colourbox.com)

Har du spørsmål om mensen? Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig, eller kanskje lurer du på noe om farge eller lukt eller hva menstruasjonssyklus betyr?

Les mer

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet


Quiz: Hva vet du om stipend og støtte?

Hva er nettsiden til Lånekassen?