Hopp til hovedinnholdet

Har chattet med, og sendt bilder til en gutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er 14 år (06), og er «god venn» med en 03 gutt. i det siste så har vi dirtysnappa litt på snapchat. vi har skrevet seksuelle ting, og sendt seksuelle bilder. han har sendt dickpick, og jeg har sendt undertøys bilder (meg i bh og i g-streng). Jeg TROR jeg kan stole på han, vi har ihvertfall god kontakt, og snakker hverdag, og vi har møttes flere ganger. Hverdag neste morning så «forandrer» jeg med på en måte, jeg begynner å tenke mer over hva jeg har skrevet og gjort og sendt. Det er fordi når jeg er kåt så forandrer jeg meg, & da gjør jeg ting uten å tenke meg godt over hva jeg gjør. Vi har skrevet sånn at vi skal ha sex sammen og at jeg skal suge han & at han skal fingre meg osv, det er kjempe gøy den kvelden jeg er kåt, men neste dag så tenker jeg meg over hva jeg har gjort og angrer. Han har foresten ikke screenshota noe som helst. Jeg sa også ifra idag at jeg syns vi burde slutte med det vi gjør og bare snakke & oppføre oss som venner. Er det dumt de bildene jeg har sendt?

SVAR

Besvart 20.07.2020 11:00:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle