Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 16 år,hvorfor har jeg ikke kommet i stemmeskifte? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei

Jeg er en gutt som akkurat er fyllt 16 år. Jeg har ett problem med sen pubertet :( I helte 10ende klasse har jeg blitt mobbet bare pga at jeg ikke kom i stemmeskiftet. Går på 1vgs nå, og jeg er den eneste som ikke er komt i stemmeskiftet enda.
Noen pubertetsteign jeg har lagt merke til: Hår rundt penis, penis har vokst endel, jeg får sædutløsning, begynner å få litt hår under høgre arm og litt kviser faktisk. Men stemmen min er lys som bare det, faren min kom i stemmeskiftet når han var 14 år. Broren min når han var 15.

Men jeg føler at det blir laget slim nedi halsen på en måte, at noe skjer der nede.. men det slimet som er der nede gjør bare at jeg får lysere stemme. Men jeg kan kvitte meg med det med å kremte det bort.. og da får jeg en litt hås og stemmeskifteaktig lyd. Men jeg kan ikke gjøre det hvert minutt heller. Trenger serriøst hjelp, igjennom hele 10ende klasse har jeg vurdert selvmord. Mobbing ødelegger livet så jævlig, og jeg vet ikke om jeg klarer mer...

Jeg er ca 175 cm og veier 67 kg. Og ikke kom med noe bullshit at jeg bare må være meg selv osv og ta kontakt med foreldre eller lærere, tror dere virkelig det tar slutt på den måten? Det gjør meg bare mer taper enn jeg er fra før.


Vær så snill å hjelp meg!

SVAR

Besvart 08.02.2009 17:42:11
account_circle