Hopp til hovedinnholdet

Blir plaget fordi jeg har lite hårvekst, normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fått hår på kuken, og jeg er ferdig med stemmeskiftet, men resten av kroppen min er helt hårløs. Det er flaut å gå i shorts og å vise frem de myke, glatte leggene mine. En gutt dro ned shortsen min og alle begynte å le av de kliss nakne lårene mine! En mannelærer så meg bukseløs, men han begynte å le av meg han også! Men voksne skal jo ikke le av bukseløse gutter?! Fins det voksne som er så slemme at de ler av bukseløse gutter? Gutten som rev av meg shortsen befølte lårene mine og sa til alle hvor hårløse, myke, glatte, og DEILIGE de var! Er det noen gutter som er hårløse hele livet eller får veldig lite hår?

SVAR

Besvart 03.06.2018 12:26:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle