Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg til å vokse mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på 17,5 år Jeg var veldig sent utviklet og tok tre testosteronssprøyter vinters og påsketid i 10 ende klasse. Da jeg gikk ut av 10 ende klasse var jeg ikke særlig mer enn 160 cm, veldig lavt. Det skjedde en del sommeren til videregående. Hår på tissen og litt stemmeskifte. Nå går jeg 2 året på videregående, har fått en god del mørkere stemme, godt synlig adamseple, en del hår under armene og mye kviser. Har alltid vært minst, men alltid vært sikker på at jeg skal ta dem igjen når jeg begynner vokse. Pappa er 187,5 og mamma 159,5. I 10 ende klasse tok jeg røntgen av håndflata som sa jeg skulle bli 1.80 m høy +-3. Men så synes jeg ikke at jeg har vokst veldig etter testosteronsprøytene og selv om jeg har fått veldig mange pubertetstegn er jeg bare 172. Tror du jeg har flere år å vokse på?Første året på videregående vokste jeg 8 cm. Var 167 sommer og 172 nå et halvt år senere. Er veldig redd for at jeg ikke skal bli høy for har alltid. tenkt jeg blir 1.80

SVAR

Besvart 27.11.2018 20:32:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle