Hopp til hovedinnholdet

Jeg er gutt på 15 år og har ikke kommet i puberteten ennå...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er gutt på 15 år og halvveis i 10ende. Og har ikke begynt å komme i puberteten enda. Penis har ikke vokst. Ingen hår under armene. Er 1 50 høy . Og har ikke kommet i stemmeskifte. Jeg blir frustrert av å se alle andre vokse fra meg. Det aller værste er når vennene til lillebroren min er nesten like høy som meg. Og han er 4 år yngre. Det største problemet er høyden. Jeg blir alltid spurt om jeg faktisk er så gammel som jeg er. Og jenter vil ha høyere gutter som oftest. Og alle er høyere enn meg. Jeg begynner å lure om noe i det heletatt kommer til å skje, for jeg har kun vokst 2 cm på 2 år!! Er det noe jeg kan gjøre for å ^fram presse^ puberteten min. Har virkelig ikke lyst å komme inn i VGs som 155. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 07.12.2018 13:13:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Lurer du på hvor høy du kommer til å bli? Når vokser man mest? Hva er gjennomsnittshøyden for jenter og gutter i Norge?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle