Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på 14 år som lurer på om det er vanlig med kviser på penis?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 14 år som lurer på om det er vanlig med kviser på penis? Er litt usikker på om det er en kvise, men det er en liten kul nederst på penis som er litt hard og ser ut som en kvise. I dag kom det ut litt hvit guffe fra den da jeg klemte på den. Akkurat som med en kvise. Hva er dette? Er det en kvise eller en det noe mer alvorlig som man burde gå til legen med? Kulen/kvisen har vært der i flere uker nå så begynner å bli litt bekymret. På forhånd takk!

SVAR

Besvart 19.12.2018 20:42:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle