Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil lære alt om forhuden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger at du lærer meg alt om forhuden. Jeg lurer på hvorfor det er sånn at man drar den bak når man har sex osv? Er dette noe man må gjøre? Jeg føler at det er en skam at jeg ikke har mestret dette enna. Jeg har ikke tatt den så langt bak før fordi jeg er redd for at det skal gjøre vondt. Jeg vet dette burde jeg kommet over for lenge siden. Når jeg runker drar jeg den bare litt bakover men det funker. Hva kan skje hvis jeg aldri vasker eller drar den bakover? Kan jeg ha sex uten å ha dratt den bakover? Takk!

SVAR

Besvart 15.01.2019 14:57:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet - både hos jenter og gutter

Alle, både menn og kvinner, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen har en fullstendig luktfri intimsone, men uansett hvordan du lukter - det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle