Hopp til hovedinnholdet

Vil trang forhud medføre at penisen ikke vokser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 15 år. Det siste halvåret har jeg begynt å bruke penis litt mer til hva som tilfredsstiller meg. Jeg har skjønt det sånn at jeg har liten penis, den er 7 cm i erigert tilstang og de andre i klassen har dobbelt så lang i slapp tilstand. Jeg har også trang forhud, jeg får ikke dratt forhuden over penishodet. Jeg tenker litt på om det er det at jeg ikke får forhuden over penishodet at det er det som på en måte holder igjen at penisen min vokser? Også om forhuden går fram og tilbake under sex ved bruk av kondom? Jeg får jo ikke forhuden over penishodet engang?!

SVAR

Besvart 26.03.2019 16:31:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Forsinket eller veldig tidlig pubertet

Er du jente og brystene ikke har begynt å utvikle seg i det helt tatt når du er 13,5 år, kaller vi det forsinket pubertet. Det samme gjelder om du er gutt og testiklene ikke har begynt å vokse i det hele tatt når du er 14,5 år.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle