Hopp til hovedinnholdet

Penisstrengen er for stram. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt 15 her! Jeg skal snart på en fest, og det kan skje ting der som sex osv... jeg har dessverre ett problem, strenger på penisen er for stram og jeg klarer ikke å dra huden helt ned uten at jeg får vondt i den strengen. Etter hva jeg har lest må jeg oppsøke en lege, men er det noe annet jeg kan gjøre som kanskje fungerer over tid? Takk!

SVAR

Besvart 14.05.2019 17:34:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle