Hopp til hovedinnholdet

Jeg er i puberteten, men penis er fortsatt liten, er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt som ble 16 i år i mai. Puberten startet sånn på ordentlig rundt oktober i fjor. Jeg har blitt, høyere, fått litt mer muskler, hår under armene, mørkere stemme, hår rundt penis og normal sædutløsning. Jeg vil tørre og pastå at jeg fortsatt ser ut som et "barn" utseende messig på grunn av at jeg har ganske mye valpefett i ansiktet. Det som har begynt å plage meg er penisen min. I denne perioden hvor jeg har vært i puberteteten har den ikke forandret seg noe? Den er ca 5-6cm slapp og 9-11 cm i erigert tilstand. Faren min har stor penis så jeg begynner å lure på om jeg har en sykdom? Micropenis? Er det normalt at penis vokser til slutt i puberteten? Hvor fort vokser penis? Kan penisen min fortsatt begynne å vokse selvom jeg er 16 år og er et lite stykke inn i puberteten? Hvor mye kan penisen min vokse? Er redd for at jeg skal finne meg en jente jeg liker engang, men at jeg ikke tørr å ha sex på grunnlag av usikkerheten rundt min penis :/ Takk for svar :)

SVAR

Besvart 23.06.2019 09:32:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle