Hopp til hovedinnholdet

Har kukost. Problemet er at jeg har trang forhud.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har lest på andre spørsmål men fant ikke noe svar jeg har såkalt kukost under forhuden og det lukter og jeg vet man må vaske underlivet problemet er at jeg har trang forhud og det gjør vondt og dra den for og vaske pluss at når jeg får det til så kan jeg ikke bruke hendene fordi glans på penishodet gjør vondt

SVAR

Besvart 07.12.2019 14:05:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle