Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for penislengden min, og lurer på hva jeg kan gjøre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Lurte på om det er noe galt med meg fordi jeg har en sikkelig liten penis. Penisen min er 5 cm i slapp tilstand og 9-10 cm (som er sikkelig lite) i stiv tilstand. Er veldig redd for at jeg står igjen med micropenis. Hvil gjerne ha en penis på 14 -16 cm i stiv tilstand. Er 17 og fyller 18 om et par måneder som betyr at penisen er utvokst eller er snart utvokst. Har undersøkt litt om penis størrelse er egentlig viktig eller ikke og det ser ut til at for noen er det viktig og for andre er det ikke så viktig (altså jenter). Derfor vil gjerne ha en penis størrelse som tilfredsstiller de fleste jenter. Så hva kan jeg gjøre for å forlenge penisen min etter at den er ferdig utvokst eller i utvoksings perioden? Er sikkelig bekymret. Takk for svar!

SVAR

Besvart 16.01.2020 08:45:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle