Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hvor lenge til jeg begynner å produsere sæd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en gutt på 16 år. Jeg er minst i klassen og begynner å bli lei. Jeg lurer på om dere vet når jeg kan få min første utløsning, og hva de første tegnene er. Litt om meg selv: 165 høy, tissen er er sted mellom 8/9 cm og har begynt å fått litt tettere hårvekst over tissen, håret er for det meste langt og blitt svart det siste halve året. Men hårene på pungen er ganske lyse og veldig lange. Jeg har prøvd å runke ganske jevnlig men det føles bare ut som om jeg må på pisse etterhvert(etter 10 min ish). For 4 uker siden kom det en dråpe klissete/glatt ut, tror det kanskje var precum men har ikke fått noe siden. De siste månedene har jeg fått litt dunbart. Jeg prøvde å shave litt av håret på tissen for å se om det var “fake” altså om det bare hadde grodd sakte ut gjennom alle årene, men kom fullt tilbake etter ca 2 uker. Så spørsmålene er: 1.Lurer på hvor lenge til jeg begynner å produsere sæd og kan få utløsningen. 2. Hvor lang tid vil det ta til jeg begynner å vokse ordentlig.Takk!

SVAR

Besvart 21.02.2020 16:43:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forsinket eller veldig tidlig pubertet

Er du jente og brystene ikke har begynt å utvikle seg i det helt tatt når du er 13,5 år, kaller vi det forsinket pubertet. Det samme gjelder om du er gutt og testiklene ikke har begynt å vokse i det hele tatt når du er 14,5 år.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle