Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenner på dører og dørhåndtak, hvordan bli kvitt det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tror jeg er unormal fordi jeg tenner på Dører og spesielt dørhåndtaker. Av å tenke på at dørhåndtaket går opp og ned gjør meg så Kåt. Det har blitt en problematisk problem at jeg ikke kan åpne døren uten å bli knallhard. Det er så rart. Hvorfor er jeg sånn. Og hvordan blir jeg kvitt det. Jeg bryr meg ikke om det er normalt eller ikke det er veldig flaut. Svar fort dette er krise

SVAR

Besvart 13.03.2020 19:11:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ofte og plutselig ereksjon?

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker.

 

Les mer
account_circle