Hopp til hovedinnholdet

Konsekvenser av å dra forhuden bak penishodet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bleier å dra og strekke i forhuden min, og det er ikke noe grunn til det. Jeg kan dra forhuden min bak penishode uten noe problemer. Kan jeg få konsekvenser for det? Kan jeg få mere forhud av det? Strekkmerker? Løs forhud? Betennelser? Kan det føre til noe slags kreft rundt penis partiet? Burde jeg slutte med det? Kan jeg ha fått mere forhud av det gjennom årene? Er det vanlig å ha litt forhud penishode på denne alderen? Når jeg blir veldig kåt blir tippen av forhuden nesten lit stiv er det en grunn til det? Nytt tema. Jeg får ofte stiv penis og blir ofte ganske kåt hva er grunnen til det? Er det fordi jeg har ADHD? Og noe annet blir man tjukkere av medisiner jeg bruker en medisin som heter Concerta er for ADHD Men er ikke tjukk. Svar så fort som mulig og prøv og gi best mulig svar på alle disse spørsmålene.

SVAR

Besvart 23.04.2020 17:39:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle