Hopp til hovedinnholdet

Er det fortsatt mulig at penis vokser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er fjorten år og lurte på om det er vanlig at penis tar en pause fra voksingen. For et år siden var min penis rundt 8/9 cm lang erigert, mens nå er den 12 cm. Er det mulig at den er ferdig utvokst, eller kan det være at den begynner å vokse mer. Fikk hår på ballene for 3 år siden, men merket først i det siste at jeg har fått mye mørkere og kraftigere hår, testiklene mine har blitt større de siste månedene og stemmen min har forandret weg helt siden sommerferien. Fortsatt mulig at penis vokser ?

SVAR

Besvart 24.04.2020 13:03:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle