Jeg blir ofte svett og da er det slik at det blir svettemerke på stolen jeg sitter på og slikt. Det er veldig flaut. Jeg har fått hår på rumpa nå, og spesiellt rundt analåpningen. Jeg kan si at jeg kom i puberteten ganske tidlig. Jeg fikk bart og slikt. Nå har jeg veldig mye hår rundt på kroppen. Armene, fingrene, benene, skjegg og alt. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg blir ofte svett og da er det slik at det blir svettemerke på stolen jeg sitter på og slikt. Det er veldig flaut. Jeg har fått hår på rumpa nå, og spesiellt rundt analåpningen. Jeg kan si at jeg kom i puberteten ganske tidlig. Jeg fikk bart og slikt. Nå har jeg veldig mye hår rundt på kroppen. Armene, fingrene, benene, skjegg og alt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)
Jeg er 15 år.
Jeg kan si at jeg kom i puberteten ganske tidlig. Jeg fikk bart og slikt.
Nå har jeg veldig mye hår rundt på kroppen.
Armene, fingrene, benene, skjegg og alt.

Men det som jeg bekymrer meg mest om, er rumpa.
Jeg har fått hår på rumpa nå, og spesiellt rundt analåpningen. Jeg blir ofte svett og da er det slik at det blir svettemerke på stolen jeg sitter på og slikt. Det er veldig flaut.

Så er dette normalt, og hva skal jeg gjøre med det ? Barbere det ?

Mvh fortvilet gutt
account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer