Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig hud og kviser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter en del med kviser.Spesielt på ryggen, nakken og rundt nesa. jeg vil veldig gjerne ha dem bort. Jeg har prøvd alle mulige løsninger jeg har hørt at virker, men det virker ikke noe bra på meg. Jeg har ganske vanskelig hud spesielt i fjeset. jeg er tørr i pannen og på kinnene, men hvis jeg bruker kremer blir huden min fet og ekkel. Hvis jeg skal bruke en krem som skal tørke ut kvisene mine, flasser jeg i ansiktet , til og med der jeg har kviser. Hva burde jeg gjøre? Jeg er fryktelig lei dette problemet og håper dere har noen gode tips.

SVAR

Besvart 21.06.2020 11:09:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser - akne

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å ikke få dem eller for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle