Hopp til hovedinnholdet

Er det noe som hjelper på kviser og rødhet i ansiktet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har veldig mye urenheter i huden, men ikke så veldig mange kviser egentlig. Jeg bruker en spesiell ansiktsvask for uren hud osv, og det hjelper jo selvfølgelig, men jeg trenger hjelp til hvordan jeg skal unngå å få kviser, og hvordan jeg blir kvitt det. Er det noe jeg bør spise, eller unngå å spise? Jeg lurer på en ting til. Er det noe som hjelper mot rødhet i ansiktet? Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 24.06.2020 09:16:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser - akne

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å ikke få dem eller for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hvilken hudtype har du?

Hudtypen din påvirker hvor godt du tåler sola og hva slags solbeskyttelse du bør bruke. Hvordan kan DU nyte sola, og samtidig beskytte kroppen?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle