Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på at jeg barberer meg nedentil, hva kan jeg gjøre med det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler at jeg begynte å shave på tissen og rundt tissen i tidli alder, så nå har eg masse hår på tissen og på selve tissen, det er veldi ubehagli og klør, jeg vet ikkje hvordan jeg kan fjere det, det hjelper ikkje å barbere. Også har eg begynt å fått hår ner til rumpehåle på grunn av det

SVAR

Besvart 28.06.2020 21:13:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle