Hopp til hovedinnholdet

Hvordan barbere seg nedentil uten å få røde prikker og kløe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har prøvd å shave med shaving gel og barberhøvel med Alovera på. Veit ikke om d har noe med shavingen å gjøre men etter at hårene har vokst ut litt så begynner det å klø nesten som om j skulle hatt myggstikk neddi der, hvordan kan jeg unngå dette. Bruker rein høvel og ellers er jeg hygenisk. Nå er det litt rødprikkete/ litt rødt på fitta så d ser ut som det blir «merker» etter at jeg har klødd der. Aner ikke hva kyllingen kom av men nå har j shavet igjen så skal se om den kommer igjen men trenger virkelig tips til hvordan j kan unngå at det klør der det er veldig irriterendes og d blir litt ømt etterhvert å

SVAR

Besvart 29.06.2020 23:02:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle