Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få kvisene bort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år snart 14. Jeg har slitet så sykt mye med uren hud å kviser i ca 2 år nå. Jeg har prøvd alle mulige kremer å hudpleie produkter som skal funke bra mot kviser. Jeg finner aldri en krem som funker bra. Jeg blir liksom flau over det. Hva kan jeg gjøre får å få kvisene bort?

SVAR

Besvart 14.07.2020 12:23:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser - akne

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å ikke få dem eller for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilken hudtype har du?

Hudtypen din påvirker hvor godt du tåler sola og hva slags solbeskyttelse du bør bruke. Hvordan kan DU nyte sola, og samtidig beskytte kroppen?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle