Hopp til hovedinnholdet

Mye hår på kroppen og vil ikke bade

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som starter i 9. Klasse etter sommerferien. Problemet er at jeg får ikke hatt en fin sommerferie. Fordi vennene mine spør om jeg vil være med ut å bade, men da må jeg komme med unnskyldninger for å ikke bli med. Grunnen til det er fordi jeg har VELDIG mye hår over hele kroppen. Har uvanlig mye hår på rygg, mage, bein, armer, i ansiktet, på skinnet, på brystet og i skrittet. Jeg har til og med hår på hendene mine. Jeg tørr ikke gå i noe annet en genser på sommeren. Jeg har spurt vennene mine om man ser håret på ryggen osv veldig godt, og de sier det er veldig mye hår der. De tenker ikke at dette er noe problem fordi de har ikke det, men jeg tørr ikke gå ut å bade sånn. Jeg har ikke sagt til noen at jeg føler det sånn, men det er et stort problem for meg. Jeg tenker på det hele tiden og jeg har tatt selvskading før pga det, men gjør det ikke nå lenger. Hva skal jeg gjøre for å få det bort? Jeg kan ikke barbere fordi jeg får bare nupper av det.. håper på svar.. takk

SVAR

Besvart 15.07.2020 20:44:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle