Hopp til hovedinnholdet

Har hatt utflod i et halvt år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Ung! Jeg er 11 år og jeg har hatt utflod i kanskje et halvt år? Men jeg har innimellom slim også, Betyr dette at jeg kommer til å få mensen? Jeg har også ofte vondt i magen, det er ikke så veldig vondt hvis det er viktig å vite. Jeg har små pupper og hår på kjønnsorganene men ikke under armene så jeg er ikke langt inn i puberteten. Kommer jeg til å få mensen? Klarer du å si sånn ca når jeg får det så blir jeg glad:) -Hilsen

SVAR

Besvart 04.01.2018 14:53:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle