Hopp til hovedinnholdet

Menstruasjonen har vært så rar denne uken

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nå mensen og har vært forkjølet. Under denne uken hvor jeg har vært det så har menstruasjonen vært rar. Jeg har nesten ikke blødd noe - og det er slimete (litt geleaktige små biter) og brunt. Sammen med det så har det kilt og vært litt ubehagelig i skjeden. Jeg har for det meste brukt tampong og av og til bind. Hva er årsaken til dette?

SVAR

Besvart 05.02.2020 18:07:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle