Hopp til hovedinnholdet

Vold mot offentlig tjenestemann. Konsekvenser? Når kan jeg reise til USA?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg var 17 år kom jeg i konflikt med politiet når jeg var beruset. Jeg kom til å klappe til/slå politikvinnen og løpe. Jeg ble satt på glattcelle over natten. Fikk bot på 5000kr, og vold mot offentlig tjenestemann på rullebladet. Politikvinnen valgte å ikke anmelde forholdet. Hvor lenge ligger dette på rullebladet? Når kan jeg reise til USA? Kan jeg søke om å få dette midlertidig fjernet? Jeg er nå 26år og vil på reise til statene. Tusen takk for svar

SVAR

Besvart 10.11.2014 14:05:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

Yrker og utdanninger som krever politiattest

Mange formål krever at du legger frem politiattesten din (rullebladet ditt). Her har vi samlet noen, og hvilken type attest du må legge frem for de ulike.

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle