Hopp til hovedinnholdet

Tatt med marijuana og skal til USA.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei! Familien min sitter å vurderer USA tur til neste sommer, noe som jeg selvfølgelig er veldig gira på å bli med på. Det eneste problemet er at for en ukes tid tilbake ble jeg tatt med 0.5 g marijuana av politiet. Jeg samarbeidet med de, og istedet for forelegg fikk jeg muligheten til å dra til konfliktråd og avtale der om jeg skulle ta urinprøver i 6 eller 12 mnd, de sa også at jeg kom til å få en "usynlig prikk" på rullebladet, hva enn nå det betyr. Kan de på flyplassen i Usa se dette forholdet? Og hvis de kan dette, hva må jeg gjøre for å garantert få komme inn?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

>u vil få komme inn i USA, men det kan være at du må søke om visum før du kan reise.

Jeg anbefaler deg å ta kontakt med politiet eller den amerikanske ambassaden å spørre om du er nødt til å søke visum. Les mer i artikkelen nedenfor.

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Frihetsgudinnen (colourbox.com)

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise