Hopp til hovedinnholdet

Visum til Vietnam og sommerjobb i Vietnam

Jente 13 år
 

Spørsmål

før jeg stiller spørsmålet, vær så snill å svar på akuratt det spørsmålet. NØYAKTIG DET SPØRSMÅLET! for hver gang jeg spør om noe, så svarer dere på alt annet. som dere TROR jeg spør om,men virkelig IKKE gjør? Uansett. Hei! Jeg skal snart til Vietnam, med broren min å fetteren min på 44 år. Vi har betalt bilett men ikke VISUM (Tillatelse) faren min skal hente meg i VietNam og sier det er veldig dyrt å kjøpe i norge (VISUM) og at pappa alltid kjøper VISUM i Vietnam der det er kjempe billig! Jeg er norsk statsborger, og lurer på: Kan pappa kjøpe VISUM i VietNam? Eller er det best å kjøpe VISUM i Norge? Det koster sånn 800 pr per. i Norge, men i Vietnam koster det (har jeg hørt) ca. 400 tror jeg. SÅ KAN JEG KJØPE I VIETNAM? ELLER ER DET BEST Å KJØPE I NORGE? Og en siste ting: Er det lov å ha en liten sommerjobb i vietnam, selvom jeg ikke bor i Vietnam til vanlig? Liksom jeg har ikke vietnamesisk statsborgerskap, men kan jeg fortsatt ha en sommerjobb hos tanta mi i vietnam? svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Når det gjelder visum i Vietnam Bør du nok kontakte UDI.

Dersom du ønsker å arbeide litt for tanten din i Vietnam er det ikke noe i det norske arbeidsmiljøregelverket som er til hinder for det. Eventuelt må du kontakte vietnamesiske myndigheter for å finne ut om det er utfordringer i forhold til lovverket i Vietnam.

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt du trenger å vite om visum

visum (www.colourbox.com)

Hvis du skal reise til et land utenfor Europa bør du sjekke om landet krever at du skaffer deg visum. Land med visumplikt vil ikke slippe deg inn uten at dette er i orden. Søk i god tid før du skal reise, noen steder er behandlingstiden for visumsøknader lang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise