Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal reise til Portugal om et år. Jeg vil være 17 år, har jeg da lov til å reise alene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal reise til Portugal om et år. Jeg vil være 17 år, har jeg da lov til å reise alene? Jeg har heller aldr tatt fly noen gang, så jeg lurer på om jeg kan finne ut hvordan alt fungerer noe sted? Alt fra hva man gjør når man kommer til flyplassen til hva man gjør når man går av flyet. Jeg lurer også hva jeg kan ha i bagasjen min. Tusen takk for svar på forhånd

SVAR

Besvart 17.06.2015 09:48:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

 

Les mer
attach_file

Søk om pass

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du ha med deg i håndbagasjen på flyet

På flyet er det forbudt å ta med flytende væsker og gjenstander som kan forårsake alvorlig skade. Er du i tvil, send det i innsjekket bagasje.

 

Les mer
attach_file

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

 

Les mer
account_circle