Hopp til hovedinnholdet

au pair i utlandet en sommer?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg liker å være med barn og derfor lurte jeg på om det er noe mulighet for meg å være au pair i en sommerferie i utlandet? Jeg kunne ha tenkt meg å være i England eventuelt Manchester eller Preston men kan også være andre steder, USA - California eventuelt, eller Spania - Barcelona, Malaga eller andre.... Er det mulighet for det, pluss så er jeg bare 16 og jeg hjelpe til med barn og rydde og vaske og mat lager jeg ikke så mye av men det lærer man seg. Men som sagt er det ikke sikkert at jeg gjør det når jeg er 16 kanskje om noen år.. Men er det mulighet for bare sommeren og ikke i 1 år eller mer?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi har dessverre ingen oversikt over utenlandsopphold på ung.no, men jeg vil anbefale deg å sjekke med sommerskolene. søk på nettet og sjekk om det finnes sommeropphold i de ulike landene og eventuelt hva oppholdet innebærer av innhold og kostnad.

Om du eller noen du kjenner vet om en familie der du ønsker deg, kan dere kanskje spørre om det er mulig for deg å komme og bo hos dem en sommer? Men det er viktig at det er organisert og kjent slik at du ikke kommer til en familie dere ikke kjenner til eller vet noe om. 

Lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Frivillig arbeid i utlandet? Dette bør du tenke på

Jente med to barn på stranden (www.colourbox.com)

Å jobbe frivillig i utlandet kan være krevende. Særlig hvis du ikke er godt forberedt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise