Hopp til hovedinnholdet

Folk er ikke interessert i ferien min...

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, det er siste dagen i høstferien og er ganske trist. I sommer var jeg i London i noen få dager, en uke i Danmark og noen dager i Stockholm. Det var fint det men alle andre føltes det ut som var i syden og koste seg og kom tilbake sykt brune mens jeg fremdeles var lik blek. Nå i høst ferien var jeg hos bestemor og bestefar på Vestlandet. Det var fint det men da føltes du ut som alle hadde vært i syden igjen og de jeg har møtt til nå har vært sykt brune mens jeg fremdeles er likblek. Jeg vet godt at forldrene mine har råd til å dra på ferier men vi gjør det ikke så ofte. Men de gangene vi drar på ferie virker det som ingen bryr seg om det men når andre drar er det bare sinnsykt kult! Var i Dubai i vinterferien men ingen brø seg. Men når en venn av meg skulle til Italia var det super kult. Var i Australia, new Zeland og Kina i 2 måneder men det glemte folk etter en uke. Er det noe galt med meg? Folk bryr seg bare om de som var på ferier når det ikke er meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Når det kommer til ferie og reiser er man veldig forskjellige. Noen reiser mye mens andre reiser lite. Jeg synes det høres ut som du har reist mye, men jeg forstår at du synes at det er kjipt at det ikke blir lagt merke til. 

Når det er sagt så er vel ikke hensikten med å reise på ferie og fortelle om den etterpå? Jeg synes at det er viktig at man kan kose seg når man er på ferie og fokusere på det om skjer der og da. Ferie og reise handler om avslapping, kos og nye opplevelser. 

Jeg tror nok at vennene dine bryr seg om deg, men kanskje ikke er så veldig interessert i ferien din. Det at du føler at alle andre bryr seg når noen andre reiser på ferie, tror jeg kanskje ikke er tilfellet, men at det er en følelse du har. 

Når man har vært på ferie kan det selvfølgelig være gøy og fortelle noe om den, men det er viktig at det ikke tar helt overhånd. 

Lykke til videre! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise