Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil reise på en sommerleir, eller noe slikt. Jeg finner ikke noe spesiellt på internett.

Jente 13 år
 

Spørsmål

HEI!!!! Jeg vil reise på en sommerleir, eller noe slikt. Jeg finner ikke noe spesiellt på internett. Kan du gi noen forslag til camper og annet? (Jeg vet allerede om ef og sts) Vil helst at det er i utlandet men kan også være i Norge. men at det er norske eller engelske organisasjoner. Det kan også være med noen temaer, for eks. danseleir, sportsleir håper på svar!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Det finnes mange leirtilbud for ungdom i forskjellig alder om sommeren.

Noen likner tradisjonell "feriekoloni" eller aktivitetsleir, mens andre handler om et bestemt tema eller interesse. Sistnevnte kan eksempelvis være rideleir, de politiske ungdomsorganisasjonenes sommerleir, musikkleir, villmarks skole osv. Nederst på denne linken finner dere oversikt over en hel del forskjellige tilbud.

Det går også an å google "sommerleir", tilbudene som kommer opp er mange. Sjekk de forskjellige oppleggene på nettet, og ta kontakt med de som virker interessante. I tillegg kan det hende kommunen dere bor i har eget leirtilbud for ungdom eller kanskje fritidsklubben arrangerer noe.

Ikke nøl med å spørre dem, de har ofte god oversikt. Jeg har også lagt ved en artikkel om det å reise på språkreise. Kanskje det er interessant for dere å sjekke ut?

Se også Ung.no-artikkelen «Kurs og sommerskoler i utlandet».

Håper dette svaret var til hjelp. Lykke til! 

Vennlig hilsen 

UngInfo i samarbeid med ung.no 

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Jente på fly (colourbox.com)

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

Les mer

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise