Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre på flyet i 15 timer?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg skal snart ut å reise. Da skal jeg sitte på fly i 15 timer. Problemet er at jeg ikke får til å søve på fly, så jeg vet ikke hva annet å gjøre enn å se på film/serie. Hva kan jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Så kjekt at du skal ut å reise! Det blir nok bra! Men jeg leser at du skal fly i 15 timer og trenger tips til hva du kan finne gjøre på flyet. Her har jeg noen tips til hva du kan gjøre:

  • Jeg leser at du har vanskeligheter for å sove på flyet. Det du kan eventuelt kan gjøre er å ha en oppblåsbar nakkepute som motvirker kink i nakken. Ta med ørepropper så er sjansen større for å sove godt. Øyemaske kan også være lurt. 
  • Kanskje du har en musikkapplikasjon på mobilen din (Spotify, WiMP, Beat, Rdio, Sony Music Unlimited, etc).  Last ned god musikk. Det kan være deilig å slappe av på flyet med litt deilig musikk. Jeg vet at på Spotify kan du laste ned musikken offline slik at du kan høre på musikk uten å bruke mobildata eller WiFi. 
  • Lydbok er også et alternativ. 
  • Det finnes også en del små reisespill du kan ta med på flyet. QuizDan er et eksempel på et slikt spill. Kortspill er også et annet eksempel. Eventuelt om du har Nintendo DS kan det være kjekt å spille litt på.
  • Når det gjelder spill på mobilen pleier iallefall jeg å laste ned masse spill til flyturen slik at jeg har masse diverse spill å leke å boltre meg i. 
  • Rubiks kube er også en veldig morsom og tidsfordrivende leke. Nå som Fidget spinnere er blitt så populært hadde det kanskje vært gøy å leke seg med det.  

Håper mange av disse tipsene er brukelige. Lykke til og god reise!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Råd til deg som sover dårlig

Jente våkner (colourbox.com)

Sliter du med å få sove godt, sovne når du legger deg eller med å komme deg opp om morgenen? Slik henger det sammen, og dette kan du gjøre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise