Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye koster en reise til Italia?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg har lyst til å gi kjæresten min en reise til Italia i bursdagsgave. Men jeg er ikke helt sikker på hva en slik reise koster? Sånn ca hva koster en reise til Italia (lurer bare på generell hotellpris og prisen på flybillettene)?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Kostnadene på en slik reise kan variere veldig, og det er derfor umulig for meg å anslå hvor mye du eventuelt måtte ha betalt for dette. Jeg kan likevel gi deg noen råd.

1. Fly og hotell priser varierer ofte mye utifra om det er høysesong for reisemålet eller ikke. Det vil si at dersom du skal reise fellesferien vil det ofte være dyrere enn om man reiser på vinteren, våren eller høsten. Det kan derfor værte lurt å sjekke forskjellige muligheter, og å søke på nette for å se når det er billigst å reise utfra hvilke alternativene du har. Vær oppmerksom på at reiser til de største byene jevnt over er ganske dyrt, uansett når du drar.

2. Jo flere netter du sover på hotel, jo dyrere vil det bli, selvsagt. Derfor kan du jo vurdere om det holdet for dere å kun reise en helg foreksempel. Eller kanskje det går an å bare ta tre-fire dager midt i uken? Hotellromm er ofte billigere i ukedager enn i helger.

3. Sjekk flyselskapenes og hotellenes lavpriskalendere. Der setter de ofte opp reiser eller dager som er ekstra billige i perioden fremover.

Jeg håper dette var til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Les dette før du skal ut og reise!

Jenter i London (colourbox.com)

Har du husket alt? Det er mye du bør tenkte på før du skal ut å reise. Les mer om hva du bør tenke på her!

Les mer

Råd ved bestilling av reiser på nett

Bestiller på nett (colourbox.com)

Skal du ut å reise og lurer på hva du bør huske på? Vi har samlet de viktigste rådene her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise