Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg fly når jeg veier 150 kilo?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er jeg for tjukk for å fly? Vi skal til syden i jula, og jeg har ikke flydd på mange år. Sist jeg fløy var jeg 12, og mye mindre enn jeg er nå. Nå er jeg overvektig, og mye tjukkere enn alle de andre i familien, og er redd for at det skal føre til problemer og flaue situasjoner... Jeg er 160cm høy og veier ca 150 kg... er det sånn at jeg risikerer å måtte betale for overvekt når jeg skal om bor i flyet? Og er det plass til meg i et vanlig flysete? Er setebelte langt nok for å nå rundt magen min? Hva skjer hvis ikke jeg får på meg beltet? Er så sykt redd for at det skal bli pinlige situasjoner ut av størrelsen min! Og så til sist: har dere noen tips til hvordan jeg skal holde ut i fem timer på fly, pluss tiden på flyplassen, uten røyk? Jeg er en storrøyker, vanlig røyker jeg 1-2 røyk i timen. Kan ikke huske sist jeg gikk uten røyk i mer enn to timer... jeg blir så sykt urolig når jeg ikke får røyk

SVAR

Besvart 20.12.2017 10:54:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til deg som vil slutte å røyke

Har du lyst til å slutte å røyke, men sliter med å få det til? Helsedirektoratet gir deg fem gode tips som kan hjelpe deg å bli kvitt avhengigheten for godt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle