Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å dra på EF språkreise 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei <33 jeg er da 14 (som dere kan se), og jeg vedder på at dere har hørt om sånn EF språkreise??:) jeg har i hvert fall SÅÅÅ SINNSYKT lyst på språkreise til USA. Og mamma & pappa er faktisk utrolig støttende til det!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei! 

Så gøy at du vil dra på språkreise! Vi har hørt om EF og det er en fin organisasjon å reise med, hvis du har lyst til å ta et språkkurs. 


EF tilbyr egne språkkurs for ungdom, i tillegg til at de har internasjonale språkskoler i utlandet for studenter og voksne. Mange språk på alle nivåer med kursstart hver uke. Kurslengde fra 2-52 uker. Land i alle verdensdeler. Du kan velge mellom allmennkurs og intensivkurs, sommerkurs og businessengelsk. EF tilbyr også www.ef.no/test3/#/" data-type="external">gratis språktest i engelsk, fransk, italiensk, spansk og tysk.

nettsidene deres kan du se hvilke tilbud de har; språk og land. Du kan også sende en prisforespørsmål, forå finne ut hvor mye det kurset du har lyst til å ta vil koste. 

 

Håper dette svaret var til hjelp. Lykke til! 

Vennlig hilsen 

UngInfo i samarbeid med ung.no 

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise