Hopp til hovedinnholdet

Innreise usa, tatt for hasj

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg og typen ble tatt for weed i sommeren 2017. han var 18 og jeg 19 år. Han ble tatt for å ha en bag på 0.04g på seg, og jeg ble tatt fordi jeg var kjæresten hans. Jeg var så ærlig jeg kunne til politiet og sa at jeg hadde tidligere på dagen prøvd å røyke weed. De sa at jeg skulle få en ''mildere'' straff siden jeg var ærlig. Vi fikk begge en bot på 3500 kr og utsettelse på lappen i ett år. Nå ønsker familien min, (som ikke vet om dette) å dra til USA. Jeg har tidligere vært der to ganger før. Jeg lurer på om jeg og typen min fortsatt har en mulighet for å kunne komme inn til USA. Vi tenker å dra neste sommer (2019), så det vil da være to år siden hendelsen skjedde. Er veldig redd for å søke visum, dermed å få avslag. Hva skjer hvis vi får avslag, kan jeg søke om visum senere da?

SVAR

Besvart 05.06.2018 09:24:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
account_circle