Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vanskelig for å finne meg tilrette i Norge

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år å jeg har det veldig vanskelig for tider pga har ikke venner å de jeg «har» er kun med meg på skolen å d er skjeldent pga de snakker om deres interesser osv! Så blir egt oversett å fryst ut av å til sånn har det vært siden barneskole at de aldri ber meg ut på noe osv. Men jeg lurte på om jeg kunne flytte fra Norge å til Jordan til søstra mi? Er det lov? Jeg skal gå på privatskole der for å lære å skirve arabisk fordi jeg klarer å snakke arabisk men ikkr lese og skrive?

SVAR

Besvart 10.02.2019 23:01:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle