Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har vanskelig for å finne meg tilrette i Norge

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år å jeg har det veldig vanskelig for tider pga har ikke venner å de jeg «har» er kun med meg på skolen å d er skjeldent pga de snakker om deres interesser osv! Så blir egt oversett å fryst ut av å til sånn har det vært siden barneskole at de aldri ber meg ut på noe osv. Men jeg lurte på om jeg kunne flytte fra Norge å til Jordan til søstra mi? Er det lov? Jeg skal gå på privatskole der for å lære å skirve arabisk fordi jeg klarer å snakke arabisk men ikkr lese og skrive?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer