Hopp til hovedinnholdet

Jeg kjeder meg på ferie med foreldrene mine

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er på ferie med foreldrene mine, eg synes egentlig det er litt kjedelig, vil heller vær hjemme. Men siden foreldrene mine har betalt for at eg ska ha D gøy her nede prøver eg å late som om eg har det gøy. Har dere tips til Ka eg kan gjør alene? Kan ikke bade siden D er kaldt i vannet. Ca 25 grader så der jo varmt ellers..... pleier ikkje å vær veldig sosial me foreldrene mine så kan ikkje akkuratt snakke me dei...

Besvart 04.03.2019 18:29
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver inn til oss her på ung.no

Jeg skjønner du synes det er litt kjedelig. Med det sagt så kan jo kanskje dette være en mulighet for deg til å snakke litt med foreldrene dine? Det kan være fint å ha litt samtaler med foreldre og det kan nok være godt både for deg og for dem. 

Det blir litt feil at du skal late som at du har det gøy, kanskje du kan ta det opp med dem? Det er litt vanskelig å komme med forslag til hva du kan gjøre bår jeg ikke vet hvor du er på ferie. Mine beste råd til deg er nok bare å bruke ferien til å slappe av og oppleve nye ting. 

Se gjerne på vedlagt artikkel. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.no - oppslagsverket for deg som er ung

Skjermdump ung.no juni 2018

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise