Hopp til hovedinnholdet

Må jeg vise ørene når jeg skal ha nytt pass?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter litt med mine utstående ører, og om et år skal jeg ta nytt passbilde. Gruer meg litt fordi at jeg mener at de er veldig opptatt av at man kan se ørene på bildet. Til nå skjuler jeg dem under håret og ønsker at jeg skal kunne holde ørene mine tilbake på passbildet ved hjelp av håret mitt. Tror du de kommer til å be meg ta håret bak ørene? For det er noe jeg virkelig ikke vil. Liker virkelig ikke det passbildet jeg har nå fordi man ser ørene mine. Håper på hjelp!

SVAR

Besvart 24.03.2019 10:13:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle