Hopp til hovedinnholdet

Finnes det gruppereiser for unge som vil på backpacking?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 18 år og går på siste året i VGs. Jeg vurdere å ta et friår etter VGs. Men vil ikke gjøre noe «kjedelig» som å jobbe hele året. Jeg tenkte å reise litt rundt i verden, men har dessverre ingen å reise med ettersom mine venner skal fortsette å studere eller gå i førstegangstjeneste. Så jeg lurte på om det finnes noen «backpacking» sider eller tjeneste som gjør at en gruppe mennesker reiser sammen? På den måten får jeg reist rundt og ikke er alene.

SVAR

Besvart 25.03.2019 10:13:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Et år på folkehøgskole?

Er du usikker på hva du ønsker å gjøre etter videregående? Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
account_circle