Hopp til hovedinnholdet

Sliter veldig med hjemlengsel

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei vi starter her. Jeg er Er 13 år gammel gutt. Jeg sliter veldig med hjemlengsel. Eks når jeg overnatter hos venner eller dra på leirer. I år skal jeg på håndballleir i Portugal. Vi reiser i påske. Så tingen er at jeg får en sånn klump i magen som liksom dreper gleden min. Greia er at jeg tenker ikke på meg selv men er redd for at det skje noe med familien min. Jeg gruer meg alltid til sånne leirer og vil trekke meg alltid siste sekund. Jeg snakker kkke så åpent om det. Synes det er flaut. Ingen av de andre guttene på laget har hjemlengsel tror jeg da. Jeg er kkke trygg på å si det til noen bortsett fra mamma og pappa. Har dere noen tips som hjelper mot hjemlengsel. Kanskje triksene hjelpere til Portugal . Har jo bare reist til Sverige uten foreldrene mine så VET jeg får hjemlengsel i Portugal.

SVAR

Besvart 09.04.2019 20:46:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle