Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg dra på ferie siste uka i skoleåret?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med et dilemma. Jeg går nå 3.klasse vgs og har tenkt å reise på ferie til hjemmelandet. Familien har allerede bestilt flybilletter, og vi skal reise mandagen siste uka før sommerferie. Da er det ikke noe undervisningsopplegg på skolen, og jeg tror ikke jeg vil få fravær. Det er bare det at jeg ikke får utlevert karakterkortet mitt, men en venninne har tenkt å gi meg den etter reisen. Jeg snakket med rektor i dag og hun sa jeg ikke i det hele tatt får lov til å reise på ferie under skoleåret. Hun mener jeg absolutt må være der helt til siste skoledag, og får ikke reise. Jeg synes dette er helt feil når jeg skal reise siste uken av skolen. Jeg vet om fler som har dratt på ferie under skoleåret i en til to uker! Jeg lurer på hvem andre jeg kan få snakket med får å kanskje få et håp om å reise ..

SVAR

Besvart 30.04.2019 10:49:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

I perioden mars til august 2020 er det innført midlertidig endringer på grunn av koronoaviruset. Les mer om fraværsgrensen og nye endringer her.

 

Les mer
account_circle