Hopp til hovedinnholdet

Borte et par uker av studieåret.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 20 år som studerer andre året i psykologi med vekt på atferdsanalyse ved OsloMet. Jeg fikk nettopp vite at det er et familiebryllup i India i februar 2020, og at den aller eldste kusina mi(hun bor også her i Norge) skal gifte seg. Problemet nå er at jeg på den tiden enten har bachelor-praksis eller en fordypningsoppgave, som begge (utifra hva jeg velger) skal ende opp i en bacheloroppgave. Jeg bare lurer på om dere vet om det er mulig å være borte under denne perioden. Jeg blir ikke borte i mer enn to uker, men jeg ønsker heller ikke at det skal gå utover at jeg ikke får skrevet bachelor-oppgaven. Jeg tenker eventuelt å søke om fri fra skolen, og ta opp de timene jeg mister mens jeg er borte. Jeg skulle også reise i november , men det har jeg allerede klarert med studielederen, og hun har godkjent dette. Håper dere kan anbefale noe!

Besvart 26.04.2019 14:21
 

Svar
Hei jente 20 år.

Takk for spørsmålet ditt!

Spennende med bryllup i India. Jeg tenker at det beste er å ta det opp med studiestedet ditt i god tid. På den måten kan dere kanskje finne gode løsninger som gjør at du kan delta i bryllupet. 
Dette lar seg sikkert løse på en eller annen måten. Dersom du i perioden du skal ut å reiser holder på med en fordypningsoppgave, så burde det kunne la seg gjøre selv om du reiser bort.

Men som sagt, snakke med studieleder om dette, slik at det kan la seg løse.

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.no - oppslagsverket for deg som er ung

Skjermdump ung.no juni 2018

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise