Hopp til hovedinnholdet

Borte et par uker av studieåret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 20 år som studerer andre året i psykologi med vekt på atferdsanalyse ved OsloMet. Jeg fikk nettopp vite at det er et familiebryllup i India i februar 2020, og at den aller eldste kusina mi(hun bor også her i Norge) skal gifte seg. Problemet nå er at jeg på den tiden enten har bachelor-praksis eller en fordypningsoppgave, som begge (utifra hva jeg velger) skal ende opp i en bacheloroppgave. Jeg bare lurer på om dere vet om det er mulig å være borte under denne perioden. Jeg blir ikke borte i mer enn to uker, men jeg ønsker heller ikke at det skal gå utover at jeg ikke får skrevet bachelor-oppgaven. Jeg tenker eventuelt å søke om fri fra skolen, og ta opp de timene jeg mister mens jeg er borte. Jeg skulle også reise i november , men det har jeg allerede klarert med studielederen, og hun har godkjent dette. Håper dere kan anbefale noe!

SVAR

Besvart 26.04.2019 14:21:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle