Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre i sommer?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Det nærmar seg sommarferie, og eg har prøvd hardt for å få meg sommarjobb. Eg har diverre ikkje lukkast med det, noko som resulterer i ein heil sommar utan planar. Kva skal eg finne på?! Eg er redd det blir to månader der eg går rundt utan å gjere noko. Søstra mi sa det hadde vore kult om eg lagde eit konsept, men eg treng forslag til eit kult konsept. Eg har ikkje allverdens med pengar eller bil/mopedlappen. Reiser gjerne med buss/tog. Alle forslag er gode forslag!! Helsing desperat jente!

Besvart 24.05.2019 10:55
 

Svar
Hei

Det er ikke sånn at man må ha noen planer for å ha en god sommer. Sannsynligvis er det flere av vennene dine som er i samme situasjon, så jeg ville hørt litt rundt om det er noen som føler det på samme måte. På den måten kan dere forberede dere på at dere skal være mye sammen og på den måten har du alltid noe å gjøre, samtidig som du kanskje kan få noen nye eller bedre vennskap. På denne måten kan det faktisk være en fordel å ikke ha noen planer. 

Du sier at du gjerne reiser med buss/tog. Vet ikke helt hvor du bor, men en Norgesferie er jo alltid veldig interessant. Ta toget eller buss rundt om i Norge, besøk en storby du aldri har vært i, ta med telt og gå i fjellet, inn i skogen eller langs kysten. Et annet veldig godt alternativ hvis du kan reise litt lenger er å reise inn til Sverige eller Danmark.  

Det går an å reise på en slik reise alene, eller så kan du som sagt prøve å finne noen andre som heller ikke har noen planer og få med deg en venn på en slik reise. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Tips til billig eller gratis ferie

Jente på telttur (colourbox.com)

Det er mange som ikke har råd til å reise bort eller gjøre andre aktiviteter i ferien. Likevel finnes det masse gøy dere kan gjøre som ikke koster all verdens. Se tipsene her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise